AKTUELNO

Ne može da zaboravi sve kroz šta je prošla.

Protekle noći, Luna Đogani je osetila potrebu da razgovara, tačnije raspravi, sve što ima sa svojom nekadašnjom prijateljicom, Jovanom Tomić Matorom.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nju je zabolelo to što je svi povezuju sa Davidom Dragojevićem, pa je počela da plače i urala po Beloj kući, a potom se obratila je Tomićevoj.

Šta vi svi hoćete od mene? Neću više ni sa kim da se družim ovde, šta god da uradim ovde je pogrešno. Opet mi pakuju priču sa zauzetim muškarcem. Ne smem ni sa kim da se družim? Boli me k*rac za sve. Došla sam ovde da se izbavim iz g*vana u koja sam se uvukla. Preživela sam pakao. Ti ne žnaš kroz šta sam ja prošla napolju, na lekovima sam završila. Pakovali su mi, iz kuće nisam mogla da izađem. Kakva Kija, kakav Sloba? Dok su oni radili ja sam sedela kod kuće i udarala glavom o zid. Zato što sam se zaljubla u skota, eto zašto. Izgubila sam posao, niko nije hteo da me angažuje da radim, moji roditelji isto, niko ništa nije radio . Nisam mogla da živim normalno, niko me nije hteo više, bila sam najgora ljubavnica na svetu, omražena u celoj Srbiji. Jovana, pristrasna si, nisi u pravu. Morala sam da uđem ovde, to mi je bio jedini način da spasim svoju porodicu, da ih izvučem iz pakla u koji su ušli zbog mene i moje greške - vikala je Luna.

Foto: Rijaliti Zadruga

Đoganijeva i Matora su se dotakle prepiske koju je Jovana pokazala medijima, a ticala se njihovog odnosa pre ulaska u "Zadrugu".

Šta ima u porukama? Što ne kažeš da ja nisam lažov, tvoja mama je rekla da sam ja lažov - rekla je Jovana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Šta ti imaš da pokazuješ naše poruke - bunila se Luna.

Podsetimo, u superfinalu "Zadruge 1" došlo je do ogromnog verbalnog okršaja između blogerkine majke, Anabele Atijas, i Matore kada su Jovana i Luna prekinule svaki kontakt.

Krivim te jednim delom jer nisi uticala na svoju majku. Dala sam samo to da bih pokazala da ja nisam lagala. Ti se non-stop vadiš na Kristinu. Ona je meni bila prijatelj, a ti si se samo vadila na Slobu - urlala je Matora.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: RONILA KROKODILSKE SUZE! Miljana histerično plakala, Marija joj odbrusila: Živećeš celog života kao VUCIBATINA! (VIDEO)

Gde da ti se izvinim? Tebi, koja si me blokirala svuda - rekla je Đoganijeva.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'