AKTUELNO

Ova talentovana devojčica od ove sezone očekuje da se dobro zabavi i da pokaže koliko je radila na svom talentu.

Ljiljana Plavšić je zahvaljujući svom neverovatnom talentu u prethodnoj sezoni "Pinkovih zvezdica" stigla do superfinala, a u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars" gledaćete je ponovo na sceni. Ljiljin prvi nastup u ovoj sezoni očekuje vas danas od 22 časa na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona ne može da sakrije sreću što je ponovo u takmičenju i što je dobila priliku da se pokaže u boljem svetlu nego u prethodnoj sezoni.

Presrećna sam što sam ponovo u 'Pinkovim zvezdicama', sve vreme sam, otkako se završila prošla sezona, govorila da bih volela da se takmičim još jednom i da zapevam pred žirijem. Želim da im se zahvalim na predivnim komentarima i savetima koje su mi davali do sada - rekla je Ljilja i dodala:
Kao i uvek, daću sve od sebe i trudiću se da se dobro zabavim na sceni, pa da tu dobru energiju prenesem na žiri i gledaoce.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim što će se družiti sa učesnicima koji su se sa njom takmičili u prethodnoj sezoni, Ljilja se raduje što će sklopiti prijateljstva i sa ostalim zvezdicama.

Upoznala sam učesnike iz prethodnih sezona i sad se svi lepo družimo, i na snimanjima i van njih - kaže Ljilja.

Ova talentovana devojčica od ove sezone očekuje da se dobro zabavi i da pokaže koliko je radila na svom talentu.

Očekujem da će ova sezona biti super, da će biti zabavna, da ću dobiti dobre komentare od žirija, kao i u prethodnoj sezoni. Radila sam na svom glasu i spremala se, tako da iskreno očekujem da ću dobiti pohvale - rekla je Ljilja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim nje, gledaćete i Mateju Vukašinovića, Niku Purić, Marinu Stanković, Fani Trančevu, Petra Bulatovića, Tatjanu Savatić, Žarka Pribakovića, Saru Simić, Dunju Jeličić, Uroša Stankovića i Antoniju Gigovsku, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'