AKTUELNO

Plaketu i ček koji je Štulić ponovo prosledio za lečenje malog Todora uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

Titulu najboljeg poneo je pre samo dva kola, dve nedelje kasnije maestralno prikazanim fudbalskim umećem priznanje za igrača sedmog kola Mozzart Bet Superlige ponovo je stiglo na adresu fudbalera Nikole Štulića. Dva gola u Surdulici, uz iznuđen penal i crveni karton protivničkog igrača bili su i više nego dovoljno da mladi napadač Radničkog drugi put zasluži laskavo priznanje.

Uz titulu najbolji igrač kola sledi i novčana nagrada kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara, koje je Štulić i ovog puta donirao za malog Todora Stojanovića iz Niša za čije lečenje je i u petom kolu Mozzart Bet Superlige uplatio novac.

„Srećan sam što je priznanje za najboljeg igrača kola ponovo pripalo meni. Pre svega veliku zahvalnost dugujem saigračima i treneru uz čiju pomoć sam ostvario još jednu sjajnu partiju, a svakako još veće zadovoljstvo je kada znate da svojim uspehom možete nekom da pomognete. U prošlom kolu nagradu sam uplatio za lečenje malog Todora Stojanovića dečaka iz Niša kojem i ovog puta idu sredstva jer novac za njegovo lečenje još uvek nije prikupljen“ istakao je Štulić.

Ovosezonske partije Nikole Štulića još jedan su dokaz do sada prikazanim fudbalskim umećem Džoni polako osvaja terene srpske elitne divizije. Na Čairu je, što bi rekao njegov čuveni muzički imenjak, pronašao dobar bend, uz koji samo ređa uspehe uz koji Radnički ali i srpski fudbal mogu imati samo velike koristi.

Plaketu i ček koji je Štulić ponovo prosledio za lečenje malog Todora uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobija priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi sve gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.