AKTUELNO

Naša kladionica nudi najveće kvote na svetu na poraze Arsenala M21 i Bartona, koje mogu da vam pomognu da osvojite put na meč Brazila i Srbije na Mundijalu

Ovaj utorak možda nije krcat utakmicama, ali je prilika da se zaradi i obezbedi put na Svetsko prvenstvo. Većina šampionata danas odmara usled reprezentativne pauze, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu. One mogu da vam asistiraju u nastojanju da pogodite najveću kvotu i nađete se krajem novembra u Mozzart avionu koji leti u Katar na sudar Brazila i Srbije na Mundijalu.

Do nezaboravnog jednodnevnog provoda u Dohi i posete najvažnijem planetarnom fudbalskom događaju put vodi potencijalno preko posebne ponude u Mozzartu, gde su jedinice na Ipsvič protiv Arsenala M21 i na Šefild Venzdej u sudaru sa Bartonom, oba u sklopu Liga trofeja, najisplatljiviji na planeti.

IPSVIČ - ARSENAL M21 (UTORAK, 20.45), KEC 1,57

Sudar Ipsvič Tauna i Arsenala M21 biće jedan od najzabavnijih u drugom kolu grupne faze Liga trofeja. Obe strane su zabeležile pobede u prvim utakmicama, tako da će ovo biti dvoboj za lidersku poziciju Južne grupe H. Ipsvič je započeo kampanju ubedljivom pobedom od 6:0 protiv Nortemptona, a sada se susreće sa poznatim rivalom sa kojima nije uspevao u proteklom periodu. Na dva protekla okršaja drugi tim Tobdžija je bio uspešniji, ali sada Ispsvič može da računa na dobru formu kako bi najzad pobedio. Domaći Ipsvič je neporažen u osam minulih utakmica. S druge strane. Arsenal M21 pobedio je Kembridž Junajted sa 2:0 u 1. kolu Liga trofeja. Takođe je bez neuspeha na osam prethodnih duela.

--------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------

ŠEFILD VENZDEJ - BARTON (UTORAK, 20.00), KEC 1,48

Nije mnogo nedostajalo Šefild Venzdeju da se ovog leta vrati u Čempiopnšip, a nova prilika za promociju je na vidiku. Iako je početna faza sezone Sove igraju dobro i ponovo su u gornjem domu Lige 1. Uporedo Venzdej ima obaveze u Liga trofeju, u kojem je u prvom kolu poražen od četvrtoligaša Bredford Sitija sa 2:0, a sada ga očekuje dvoboj sa Bartonom. Gosti su impresionirali u uvodnoj rundi ovog takmičenja, dok im ligaška forma nije baš za pohvalu. Pobeda nad Eksiterom pre tri dana bila je prva u kampanji u Ligi 1 za Barton Albion. Pivari će nastojati da nadograde ovaj rezultat, ali ih čeka težak meč u Hilzborou. Poslednji put kada su se sastale Sove i Pivari bio je to triler sa sedam golova. Šefild Venzdej je prošle sezone slavio sa 5:2, kao i 2:0 u Bartonovom domu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.