AKTUELNO

Završeno je takmičenje „Pogodi najveću kvotu“, a 122 Mozzartovih igrača osvojilo je šansu da prisustvuje meču Brazil - Srbija na Lusail stadionu

Kažu u Mozzartu da je delovalo nemoguće, čak i njima, kada su došli na ideju da ceo avion napune njihovim igračima i odvedu ih na meč Svetskog prvenstva Brazil - Srbija 24. novembra u daleki Katar, ali je misija uspešno završena. Odnosno, ukrcavanje, a ono najslađe tek sledi.

Od 1. aprila do 31. maja, pa od 1. septembra do 31. oktobra, dakle 122 dana, trajalo je takmičenje „Pogodi najveću kvotu“, u kojem nagrada nije bio skupoceni automobil, stan u Beogradu… i u kojem pobednik nije bio jedan, već je nagrada bilo ostvarenje dečačkog sna mnogih, prisustvo meču Brazil - Srbija na Mundijalu, i dobili smo čak 122 pobednika. Dakle, SVAKOG DANA po jedan igrač osvojio je priliku da bodri Piksijeve Orlove na prvom meču Svetskog prvenstva, i to na velelepnom stadionu Lusail u Dohi, gde će 18. decembra biti odigrano i finale Mundijala.

Bilo je svega - i nesrećnih padova, i osvajanja titule pobednika dana u poslednjim sekundama. I pobedničkih tiketa s parovima Lige šampiona, i onih koji su rezervisali svoje mesto u Mozzart avionu igrajući na parove vijetnamske lige. Neki su gađali konačne ishode, neki golove, neki pak do pobede došli zahvaljujući Mozzart kombinazzijama. Svako je imao svoju taktiku, a na kraju je dobijeno 122 šampiona klađenja koji su zaslužili da prisustvuju istorijskoj utakmici u Kataru.

Zanimljivo je da je najveća pobednička kvota ostvarena 5. oktobra, iznosila je čak 29.675, a najmanja koja je kreatoru tiketa donela put u Katar je 144,5, pogođena je 30. maja.

Čestitamo svima koji će se 24. novembra rano ujutru, sa aerodroma Nikola Tesla, ukrcati u Mozzart avion, a onima koji nisu poručujemo da ih za Svetsko prvenstvo u Mozzartu očekuju brojna prijatna iznenađenja i nova prilika za osvanjanje vrednih nagrada.

Bodrićemo zajedno Orlove da ostvare što bolji rezultat na Svetskom prvenstvu, a Mozzart, kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije, spremio je, logično, i najbolju ponudu za ovo takmičenje.

Igraj na najveće kvote u Mozzartu. Budi pobednik.

Autor: