AKTUELNO

Konačno je stiglo proleće, a sa njim i lepše vreme, više sunca i želja da svaki slobodan minut provedemo napolju. Dani su duži, priroda se budi i poziva te da četiri zida zameniš sa četiri točka. I to, ne bilo kakva točka.

Spremi se za off-road avanturu koja će ti podići nivo adrenalina na nivo kakav još nisi dosegao. Došlo je vreme da iza sebe ostaviš zagađene ulice grada i zaputiš se put i nepreglednih poljana i predela, na konjskim snagama najnovijeg KVADA.

U petak 24. marta počinje takmičenje koje će ljubitelje igara na brojeve i adrenalinskih rolerkostera ostaviti bez daha. Glavna nagrada u ovom takmičenju je ATV KVAD, a sve što treba da uradiš kako bi ključevi ovog veličanstvenog četvorotogčaša stigli baš na tvoju adresu je da prikupiš najveći broj poena na grčkom Kinu i Tombu zaključno sa 2. aprilom 2023. godine.

Ovo je samo prva od ukupno pet Mozzart Kvadomanija u nizu, a samim tim i prvi od pet kvadova koje ćemo podeliti najvećim majstorima kombinatorike. Priključi se takmičenju od samog starta, jer pored ovih moćnih mašina delimo i vaučere za putovanja u vrednosti od 60.000 RSD, kao i dvodnevni spa paket za dvoje u Ramondi na Rtnju.

Borba za poziciju i nagrade startuje u danas. Pun gas po kvad.

Pravac na mozzartbet.com

Budi pobednik.

Autor: