AKTUELNO

A Mozzart Izazzov za danas glasi - pogodi najviše duplih šansi

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala. Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Za vaše tikete najisplativije opcije su kec u velikom nemačkom derbiju između Bajerna i Dortmunda, potom jedinica na Čelsi u sudaru sa Aston Vilom u Premijer ligi, kao i kec na Bilbao u okršaju sa Herafeom u Primeri (sve duele prvenstva Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

U toku je najveće takmičenje u sportskom klađenju u Srbiji. Mozzart Izazzov za danas glasi - pogodi najviše duplih šansi i postani jedan od 960 dobitnika vrednih novčanih nagrada.

BAJERN - DORTMUND (SUBOTA, 18.30), KEC 1,55

Bajern je prvi put posle dugo vremena na proleće tek na drugoj poziciji u Bundesligi, tim je izgubio previše bodova tokom sezone, međutim, zaostatak od lidera je samo jedan bod. Bavarci su i dalje dobri u ofanzivi, pošto su postigli najviše golova u Nemačkoj. U poslednjoj rundi minhenski gigant je poražen od Bajera na strani (1:2). U Ligi šampiona Bajern je mnogo uspešniji, a u fazi osmine finala je izbacio PSŽ (1:0 i 2:0). Borusija Dortmund je napravila samo odličan potez i uspela je da ostvari 13 pobeda u 15 prethodnih sukoba. To joj je omogućilo da preuzme vodeću poziciju u prvenstvu. Najviše bodova ekipa je sakupila kod kuće, gde je u 12 kola ostvarila deset pobeda. Plej-of za Dortmund u Ligi šampiona počeo je prilično uspešno, međutim na gostovanju u Londonu Milioneri nisu uspeli da sačuvaju prednost protiv Čelsija (1:0 i 0:2). Pred pauzu za utakmice reprezentacija, srušili su Keln (6:1), iako su pre toga krajnje neočekivano remizirali sa Šalkeom (2:2).

ČELSI - ASTON VILA (SUBOTA, 18.30), KEC 1,75

Razočaravajući remi 2:2 protiv Evertona uoči internacionalne pauze ne bi trebalo da umanji činjenicu da je Čelsi pobedio u prethodna tri meča. Londonski Plavci nastavljaju da pokušavaju da se vrate na nekadašnju slavu. Čelsi je ostvario deset pobeda i osam remija, i sa 38 bodova zauzima deseto mesto na tabeli. Forma Aston Vile u poslednje četiri utakmice je ista kao i Čelsijeva, a ujedno su obe ekipe na istom broju sakupljenih poena. Birmingemski tim je u 27 kola zabeležio 11 trijumfa i pet remija. U poslednjem meču kod kuće ekipa nije ostavila šansu Bornmutu (3:0).

BILBAO - HETAFE (SUBOTA, 16.15), KEC 1,80

Povrede i suspenzije zasenile su okršaj Bilbaa i Barselone u Primeri, gde je tim izgubio ne samo deseti put na turniru, već je napustio i pozicije koje vode u Evropu. Ekipa iz Baskije prolazi kroz teška vremena, ali je na reprezentativnu pauzu otišla raspoložena. Bilbao je u gostima savladao Valjadolid (3:1). Domaćini su pre ovog duela ostvarili deset pobeda i šest remija i sa 36 bodova zauzimaju sedmo mesto. Hetafe je u borbi za opstanak, i u protekle tri runde je upisao sedam bodova i izašao iz zone ispadanja. Tokom 26 kola zabeležio je ukupno sedam pobeda i osam nerešenih ishoda, i sa 29 bodova je na 13. poziciji na tabeli. Posle dramatičnog remija sa Kadizom (2:2), gosti su došli do tri boda pred internacionalnu pauzu u duelu sa Seviljom (2:0).

Autor: