AKTUELNO

Ovo je fanove veoma obradovalo!

Serija "Prijatelji" završila se 2004. godine, a i dalje je fanovi gledaju sa istim žarom kao i kada se premijerno emitovala. Pored toga, zahvaljujući striming servisima, serija je dobila nove fanove koji bi sada voleli da popularnu šestorku ponovo vide na okupu. Kako se čini, izgleda da će se to i desiti.

Foto: Printscreen YouTube/edisonlsm

Naime, pre nekoliko dana je Dženifer Aniston otvorila svoj Instagram nalog, a prva fotografija koju je objavila bila je upravo sa kolegama iz serije. Oni su se okupili posle dužeg vremena, a ovo je pokrenulo spekulacije da će zapravo raditi na novom projektu.

Foto: Instagram.com/jenniferaniston

Dženifer Aniston gostovala je u emisiji Elen Dedženeris, gde je otkrila da se radi na nečemu, ali ne može da otkrije tačno o čemu. Ono što je sigurno, kako je rekla, jeste da neće raditi novu seriju, već da će možda uraditi film ili nešto tome slično. U prilog tome govori i činjenica da je na veoma pompezan način proslavljena 25. godišnjica od početka emitovanja serije i to u celom svetu. Šta će se tačno i kada desiti, ostaje nam da vidimo.

Foto: Tanjug AP

Autor: N. Vujčić

'