AKTUELNO

Poznata glumica Sofija Majls, koja se proslavila po ulozi u filmu "Transformes" u subotu je na svom Tviteru podelila tužne vesti, i to samo nekoliko sati nakon što je objavila fotografiju sa ocem iz bolničke sobe.

- Počivaj u miru, Pitere Majlse. Moj voljeni tata umro je pre nekoliko sati. Koronavirus je ono što mu je na kraju uzelo život - napisala je ona.

Na poslednjoj objavljenoj Sofinoj fotografiji, vidi se kako njen otac diše uz pomoć respiratora, a ona je pored njega u zaštitnom odelu, rukavicama i sa maskom na licu. Uz tu sliku poručila je da je to surova realnost koronavirusa.

Inače, pre dve godine ova četrdesetogodišnjakinja priznala je da njen otac ima Parkinsonovu bolest, a nedavno je istakla da ima i još "niz različitih zdravstvenih tegoba". Nakon što je on hospitalizovan kada se saznalo da je zaražen, Sofi je snimila i kratak video u kome je saopštila publici da je sve daleko ozbiljnije nego što većina misli.

- Samo jedno upozorenje svima, moj otac je zatvoren u bolnici sa još mnogo ljudi koji imaju korona virus i svi oni umiru. Većina njih su stari... Molim vas, molim vas ljudi, shvatite ovo ozbiljno - rekla je ona tada.

Autor: D.T.

#Sofija Majls

'