AKTUELNO

Popularna pevačica ostavila je sve muškarce bez daha, dok je njen dragi priredio pravu poslasticu pripadnicama nežnijeg pola.

Pre tačno 20 godina kada je krenula u ostvarenje svog sna, pevačicu Britni Spirs mnogi muzički kritičari karakterisali su kao "najgori pop proizvod". Ipak, ona nije tome davala na značaju, već je nastavila uspešno da gradi svoju karijeru koja traje i danas.

Foto: Instagram.com

Sve ono što se dešavalo Britni, godinama se sladila američka javnost. Planetarni uspeh, vrtoglavi pad i psihički lom samo su neke od stvari koje je pevačica doživela pred očima publike. Ipak, ona je na kraju uspela da se izbori sa svom problemima, pa se tako čini da uživa u svakom danu svog života.

Foto: Instagram.com/ britneyspears

Osim što je srećna, Britni sada izgleda i bolje nego ikad o čemu svedoče mnogobrojne fotografije na njenom Instagram profilu. Pevačica je tako objavila i fotku gde leži na dušeku nasred bazena, uz veoma optimističan komentar koji ističe koliko je zadovoljna.

Foto: Instagram.com/ britneyspears

Tako divan dan! Bože, blagoslovi - napisala je ona.

Muškarci nisu ostali bez komentara kada su videli savršenu liniju popularne pevačice, a osim zgodnog dela, ona je pokazala i svoje duge noge, kao i bujne grudi. Međutim, Britni na bazenu nije uživala sama već sa svojim dečkom Semom Ašgarijem.

Foto: Instagram.com/ britneyspears

I on je pokazao svoje zgodno telo, što je oduševilo pripadnice nežnijeg pola. Podsetimo, Britni Spirs i Sem pojavljuju se zajedno u javnosti od 2017. godine, iako su inostrani mediji pisali da su u vezi od početka 2016. godine. Britni i Sem stalno provode vreme zajedno, te ga pevačica redovno fotografiše i objavljuje na svom Instagram profilu. Britni je od njega starija 12 godina

Autor: S. K.

#Bazen

#Britni Spirs

#Sem Asgari | Sam Asghari

#UŽIVANJE

<
'