AKTUELNO

Pevačica je slikom sa velikim, trudničkim stomakom i u zagrljaju supruga prikupila više od devet miliona lajkova.

Kardi Bi je na nedavno održanoj dodeli "BET" nagrada obelodanila svetu da je u drugom stanju, što je vešto krila sve do sada, a publika je vrištala od oduševljenja. Pevačica je tada prošetala binom u kombinezonu koji potpuno otkriva njen veliki trudnički stomak, a sada je otišla korak dalje.

Naime, Kardi je pozirala samo u donjem vešu, dok je svoje obnažene grudi prekrila rukama, a suprug, reper Ofset ju je zagrlio s leđa. Ispod ove objave koju su neki prokomentarisali i kao "vulgarnu", pevačica je ostavila emotivan tekst, a ovim postom prikupila je više od devet miliona lajkova.

- Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom. Naš dom je sada veoma blažen, a mi smo spremni i tako srećni! Puno vam hvala svima na čestitkama i lepim željama – napisala je Kardi Bi u opisu fotografije.

Podsetimo, Kardi Bi i Ofset u braku su skoro četiri godine. Imali su brojne uspone i padove, a pevačica je suprugu ranije prešla i preko prevare. Njihovi problemi kulminirali su septembru prošle godine, kada je Kardi podnela zahtev za razvod braka. Ipak, izgleda da je par uspeo da prebrodi sve nesuglasice.

Autor: P.R.

#Kardi Bi