AKTUELNO

Počela sam ovako da se osećam kada su mi vratili ključeve automobila pre četiri meseca. Nisam ih imala punih 13 godina! - napisala je pevačica.

Pop zvezda Britni Spirs slobodna je od kraja septembra ove godine, nakon što je posle 13 godina sud doneo odluku o suspendovanju njenog oca Džejmija Spirsa, sa mesta njenog staratelja. Međutim, od kada je "slobodna" Britni ne prestaje da šokira javnost i proziva svoju porodicu zbog lošeg ophođenja prema njoj.

Ona je na Instagram profilu objavila naizgled običnu fotografiju božićnog drvca, međutim, u opisu je bila poruka za njenu porodicu i javnost. Ona je nakon 13 godina dobila ključeve automobila i boji se da ne napravi grešku kojom bi sebe, ali i druge dovela u opasnost.

Foto: Tanjug AP

- Jednostavno moram biti iskrena i reći da sam toliko dugo čekala da budem slobodna. Sada, kada sam napokon slobodna, strah me je da uradim bilo šta da ne bih pogrešila! Toliko godina su mi govorili da, ako uspem, brzo će se završiti, ali nikada nije! Toliko sam naporno radila na tome da se oslobodim i sada, kada je to sve bliže, toliko sam srećna, ali i uplašena - napisala je ona.

- Kada vozim kraj osnovnih škola, samo vidim decu. Ne volim kada me uplaše i iskoče na ulicu, kao da žele da napravim nešto suludo. Kao što sam rekla, bojim se da napravim gešku. Neću ni objavljivati toliko jer me je strah pogrešiti u svetu u kom je sloboda temeljno pravo. Žalosno je - nastavila je Britni.

- Počela sam ovako da se osećam kada su mi vratili ključeve automobila pre četiri meseca. Nisam ih imala punih 13 godina! Nisam zaslužila da se prema meni odnose kao što su me tretirali proteklih 13 godina! Ogorčena sam na naš ustav i žao mi je što ne živim u drugoj državi - iskreno je napisala pevačica, a zatim poslala poruku svojoj porodici.

Foto: Tanjug AP/ Chris Pizzello/Invision/AP

- Slavim Božić mnogo ranije ove godine jer, zašto ne? Verujem kako je bilo koja ideja koja vas usrećuje dobra ideja. Ono što sam proživela u prošlosti nije tajna, tako da mislim da ću mnogo stvari morati da promenim u budućnosti. Bog pomogao mojoj porodici ako ikada budem pristala na intervju! U međuvremenu ću odmoriti od posla - zaključila je pevačica.

"Svi navijamo za tebe!", "Trebalo bi da živiš život kakav želiš, a to uključuje i grške", "Uvek ćemo te voleti", "Žao mi je kroz šta prolaziš, ali i zbogs vega kroz šta si prošla", "Uradi intervju, kraljice", "", neki su od komenatara kojih ima više od 45.000, dok je objavu lajkovalo iše od 1,7 miliona ljudi.

Autor: M.K.