AKTUELNO

Iskrena!

Glumica Dru Barimor bez ikakvog ustručavanja sa svojim fanovima deli detalje iz privatnog života. Tako je u razgovoru sa Rosom Metjuzom priznala da joj se šest meseci s*ksualne apstinencije ne čini mnogo, kao i da bi mogla čak i duže izdražati.

Ova tema se otvorila dok su pričali sa glumcem Endruom Garfildom, o tome kako se spremao za svoju ulogu u filmu "Tišina" iz 2016.

Pa suzdržavam se od s*ksa, radio sam to celih svojih 20-ih - našalio se Metjuz, a onda se uključila i Dru

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Pomislila sam: "Šta nije u redu sa mnom da mi se šest meseci ne čini kao dug vremenski period? - dodala je Barimorova.

Ros joj je odmah skrenuo pažnju da će njena izjava "kako nije ništa strašno provesti šest meseci bez s*ksa" biti glavna tema medija. 

Podsetimo, Dru je još u martu otkrila kako Metjuz da ponekad sanja svoje bivše. Na pitanje da li je Barimorova nekad sanjala svoje nekadašnje partnere, ona je imala spreman odgovor.

Mislim da je to jedino mesto gde ovih dana dobijam akciju, Ros. Svakih šest meseci sanjam vruće snove i govorim 'O moj Bože! Libidonozna sam i živa - dodala je glumica.

Metjuza je zanimalo što znači libidinozan.

Libidinozan - kao da imam libido. Kao da sam živahna i imam puls - objasnila je Barimorova zaključivši da su snovi sigurno mesto za rešavanje mnogih stvari.

Autor: Pink.rs