AKTUELNO

Britansku porodicu često prozivaju zli jezici zbog činjenice da su se u istoriji venčavali sa bliskim i daljim rođacima, a najzlobniji komentatori na internetu znaju da kažu da su zbog toga bili prinuđeni da se „mešaju” sa običnim narodom, kao što su Kejt Midlton i Megan Markl, kako bi 'osvežili svoje gene'.

Često im se zamera da nisu najlepša porodica na svetu, ali mora se priznati da se među njima mogu naći prave lepotice. Jedna od takvih dama je svakako i ledi Amelija Vindzor, 27-godišnja manekenka i rođaka Harija i Vilijama. Ona je trenutno 42. u liniji za nasledstvo Britanske krune i direktno je u krvnom srodstvu sa kraljem Džordžom V.

Lepa Amelija je najmlađe dete Džordža Vindzora, grofa od Sent Endruza, a njen deda je vojvoda od Kenta, jedini član kraljevske porodice koji je sahranio i kraljicu Elizabetu II i njenog oca Džordž VI. Po majčinoj strani, Amelija potiče iz drevne porodice Tomaseli. Amelija radi kao model i iako je poznata kao trendseterka britanskog visokog društva, javnosti nije poznata, pa je pažnju privukla kada se pojavila elegantno i dostojanstveno u Vestminsterskoj katedrali na kraljičinoj sahrani.

Lepa plavuša vitke figure ukrala je pažnju fotografa, a britanski mediji su odmah počeli da pišu o njoj. Tako smo saznali da Amelija trenutno radi za modelsku agenciju "Storm Model Management", a na scenu je izašla 2016. godine kada je nosila je "Dolce & Gabbana" modele i pojavljivala se na naslovnicama britanskog i japanskog izdanja magazina "Vogue", a pre nekoliko godina je privukla posebnu pažnju kada se sunčala na jednoj na plaži u toplesu.

Kako se takvo ponašanje tradicionalno smatra neprimerenim za člana kraljevske porodice, ne čudi što su paparaco fotografije gole Dame podigle veliku prašinu.

Što se njenog ljubavnog života tiče, Amelija to krije kao zmija, ali je prošlog meseca priznala da ju je stariji muškarac sa kojim je bila u vezi neočekivano napustio i slomio joj srce.

Autor: P.R.