AKTUELNO

Glumac Pirs Brosnan podelio je novu fotografiju sa suprugom Kili Šej Smit

Glumac Pirs Brosnan podelio je novu fotografiju sa suprugom Kili Šej Smit. Bračni par je pozirao u zagrljaju u restoranu, a uparili su se u odevne kombinacije plave boje. "Šaljem ljubav svima“, napisao je u opisu objave.

"Ova slika me čini srećnim", "Najdraži par", "Vas dvoje ste retkost", "Preslatki ste", "Izgledate sjajno", "I mi vam šaljemo ljubav", napisali su njegovi pratioci, a jedan obožavalac je prokomentarisao ukrao pažnju i potvrdio mišljenje mnogih širom sveta.
Vi ste uzor svim ljudima ovog sveta. Lepo je kako voliš svoju ženu, kako pokazuješ svoju ljubav celom svetu. Tvoja žena je voljena i zahvaljujući toj ljubavi je sve lepša. Učinio si je kraljicom! Bog vas blagoslovio, napisao je pratilac.

Najlepša ljubavna priča u Holivudu

Kili Šej i Pirs su u braku 22 godine i imaju jednu od najlepših ljubavnih priča u svetu slavnih. Upoznali su se 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku, a glumac je tada prolazio kroz težak period. Njegova prva supruga Kasandra Haris, sa kojom je bio u braku 11 godina, umrla je tri godine ranije od raka jajnika.

Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je zaista voleo zbog osobe kakva jeste, ne samo zbog lepote, već Sada je volim još više jer je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi, rekao je glumac.

Glumac sa Kasandrom ima sina Šona, a usvojio je njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot. Brosnan je često isticao koliko mu je Kili pomogla da prebrodi težak period i spasila ga od depresije, a isticao je koliko mu je pomogla kada je njegova ćerka Šarlot umrla od raka jajnika 2013. godine u 42. godini, baš kao i njena majka.Kasandra.

Autor: Pink.rs