AKTUELNO

Nostradamusova zastrašujuća proročanstva već vekovima zbunjuju ljude širom sveta.

Oni koji su skloni da veruju njegovim vizijama o budućnosti bivaju dodatno uplašeni sa svakim novim tumačenjem istih, dok za skeptike to obično znači novi temu za osporavanje.

Ako je verovati "ekspertima" za tumačenje Nostradamusovih proročanstava, svetu se ne piše dobro.

Izbijanje Trećeg svetskog rata, latentni sukob između NATO i Rusije, razmena reči između Severne Koreje i Donalda Trampa, ali i činjenica da će 2020. godine SAD da započnu najveću vojnu vežbu u Aziji natereali su mnoge da razmišljaju o predviđanima Nostradamusa. 

NASILNA GODINA ZA SVETSKE LIDERE

Foto: Tanjug AP/Alexander Zemlianichenko

Nostradamus predviđa veoma nasilnu godinu, kako za ruskog predsednika Vladimira Putina, tako i za američkog Donalda Trampa. Nostradamus je upozrorio na pokušaj atentata na Putina, oružani sukob na Bliskm Istoku i na obnovljenu vezu sa američkim kolegama između 2020. i 2021. godine. 

Foto: Tanjug AP/Manuel Balce Ceneta

FINANSIJSKA KRIZA

Po Nostradamusu smo takođe na tragu skorašnjeg tržišnog udara. Ovaj „udar“ predviđaju i ekonomski stručnjaci.

NOVI KRALJ U 2020. GODINI

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson/Pool

Kraljičina smrt biće velika vest u Engleskoj. Princ Čarls preuzeće tron. Ove godine Velika Britanija biće u finansijskoj krizi, procenjuju se i gubici od nekoliko milijardi funti.

NOVI PAPA U KATOLIČKOJ CRKVI

Nostradamus je predvideo smrt pape 2020. godine. Naslednik pape Franje biće „mladić“ koji će „steći veliku poziciju“ 2020. godine. 

#Donald Tramp

#Nostradamus

#Proročanstvo

#Vladimir Putin