AKTUELNO

Udomljena ženka psa, Radža, nakon što je pobegla od svojih vlasnika - para iz grada Simpsonvil u Južnoj Karolini, vratila se sedam sati nakon nestanka, i to pozvonivši na ulazna vrata u tri sata ujutro.

Ženka psa pobegla je od kuće nakon što je buka vatrometa prestrašila, zbog čega je brzo preskočila ogradu i potrčala prema brdima.

Vlasnica psa, Meri Lin Vitejker, brzo je prijavila na Fejsbuk i napisala objavu o Radžinom nestanku na svakoj stranici koje se mogla setiti dok se njen partner Rajan Vašik satima vozio ulicama u okruženju pokušavajući da je nađe.

"Stalno sam se nadao da je neću naći kako leži sa strane puta", rekao je Vašik. Nakon što je nije pronašao vratio se kući, ali je ostao budan u nadi da će 18-mesečno štene pronaći put natrag.

Foto: Printscreen YouTube/SWNS

Sedam sati kasnije, rano ujutro, tačnije oko tri sata, Radža se vratila kući i to pozvonivši na ulazna vrata, izvestio je list Kolambija Stejt.

Vlasnici psa ispričali su da ne znaju kako je to uspela da uradi jer joj nisu nikada pokazali.

"Ona ne izlazi u dvorište ispred, osim do automobila, pa nas nikada nije videla da koristimo zvono na vratima.", rekli su.

Autor:

#Pas