AKTUELNO

Da stvar bude još jezivija, njena beba je sa njom bila u naručju i ostala je satima da leži pored mrtve majke sve dok komšije nisu zatekle užasan prizor.

Tea Rouz Lakvel (22) iz Novog Južnog Velsa pronađena je mrtva u lokvi krvi pred ulaznim vratima nakon što je zadobila tri ubodne rane nožem, uključujući i onu kobnu koja je probila arteriju na vratu i usled koje je brzo iskrvarila.

Da stvar bude još jezivija, njena beba je sa njom bila u naručju i ostala je satima da leži pored mrtve majke sve dok komšije nisu zatekle užasasn prizor.

Zločin se dogodio 2018. godine u ranim jutarnjim časovima oko 4.20h, a pojedine komšije tvrde da ih je iz sna probudio vrisak, ali niko se nije usudio da izađe do hodnika.

Pred Vrhovnim sudom Australije je u ponedeljak rečeno da je njena tada 13-mesečna ćerka bila nepovređena u incidentu.

Za ubistvo mlade majke optužen je izvesni Džes Laj Grin (30), a kako prenosi News.com.au, Tea se više puta žalila stanodavcu na ponašanje Grina koji joj je bio jedan od prvih komšija.

On se međutim izjasnio da nije kriv za ubistvo gospođe Lakvel.

Krunski tužilac Brajan Kostelo rekao je pred sudom da su dve komšinice kobne noći čule ženski vrisak koji su opisale kao "dugotrajan i krvoločan".

- Snimci sa nadzorne kamere prikazale su da je muškarac viđen i da postoje jasne indicije da se radi o Grinu - naveo je Kostelo.

Grin joj je, prema navodima, pokucao na ulazna vrata i palicom prerezao sigurnosni lanac, nakon čega joj je zadao smrtonosne ubode dok je bila sa bebom u naručju.

Autor:

#Beba

#Policija