AKTUELNO

Istraga je u toku.

U brutalnom napadu koji se dogodio u italijanskom letovalištu Rimini mladu Poljakinju silovala su četvorica muškaraca i to pred njenim dečkom kojeg su povredili i opljačkali.

Napad se dogodio u noći na subotu na jednoj plaži u Riminiju gde je par, oboje 26-godišnjaci, došao u pratnji prijatelja, takođe Poljaka. Mladić i devojka odvojili su se od ostatka društva i završili u nešto mračnijem delu plaže.

Kako prenosi Ansa, tada ih je zaskočila grupa muškaraca, najverovatnije stranaca. Mladića su pretukli i opljačkali, dok su njegovu devojku četvorica napadača silovala, piše net.hr.

OLUJNO NEVREME RUŠILO DRVEĆE! Na desetine povređenih

Na žrtve su naišli prolaznici i odmah obavestili policiju, no napadači su u međuvremenu uspeli da pobegnu. Poljaci su zbrinuti u bolnici, dok su njihovi prijatelji, sa kojima su proveli letovanje u Italiji, tokom jutra otputovali u domovinu.

Istražitelji se nadaju da će im u potrazi za napadačima pomoći gradski video nadzor javnih površina. Mladić i devojka dali su iskaze policiji, a sva odeća što ju je devojka imala na sebi poslata je na veštačenje. Pružena joj je i sva potrebna psihološka pomoć kao što sistem predviđa. Do daljnjeg je zadržana na lečenju.

- Maksimalno smo angažovani na pronalasku počinitelja. Ovo je bio nehuman napad na dvoje mladih koji su samo potražili trenutak intime na toj plaži. Sve im se na kraju pretvorilo u noćnu moru - prenosi "La Rebublika" izjavu tužioca Mauricija Importea.

#Italija

#Plaža

#Silovanje

#Zločin

'