AKTUELNO

Kada je objavila fotografiju obroka koji se dobija u prvoj klasi u avionu, mnogi su posumnjali da se radi o "pokvarenoj hrani".

Iako nemaju sve avio-kompanije istu klasifikaciju, prilikom kupovine karata, putnicima se nudi mogućnost da izaberu klasu koju žele. One se razlikuju po broju putnika, vrsti usluga, količini prtljaga, obrocima, komforu sedišta, ali i zabavi na letu.

Mnogi misle da obroci u prvoj klasi obećavaju vrhunske specijalitete, kvalitetnu hranu, čija količina ne može da se poredi sa obrocima iz ostalih klasa. Da li je to zaista tako?

Jedna putnica iz "British Airways-a" odlučila je da fotografiše doručak koji je dobila tokom leta i postavi na društvene mreže. Malo je reći da su korisnici ostali zgroženi onim što vide. Žena je tražila mišljenje korisnika, a da stvar bude zanimljivija, mnogi ne mogu da provale koje namirnice su spremljene.

Na slici se čini da hrana ne izgleda baš sveže i ukusno. Ovaj obrok uključuje viršlu, pečurke, krompir i, recimo, meso, ali ostatak hrane je pod znakom pitanja.

"Šta je ovo?", "Ova viršla izgleda sumnjivo", "Pa kako je moguće da je ovo prva klasa?", "Kako da jedeš ono što ni ne znaš šta je?", "Ovo izgleda dosta loše", glasili su samo neki od komentara.


Kako je ova objava postalna viralna, nadležni iz avio-kompanije odlučili su da se oglase. Oni su putnici uputili izvinjenje, obećavajući da će se zbog ovog slučaja obratiti ugostiteljima koji brinu o hrani na letovima. Šta vi mislite?

Autor: