AKTUELNO

Džejms Rejl (22) pokušao je nasilno da uđe u porodičnu kuću svoje bivše devojke i ignorisao je upozorenja njenog oca da ima pištolj.

Na snimku sa sigurnosne kamere se vidi jeziv trenutak kada je muškarac pucao i ubio bivšeg dečka svoje ćerke kada je pokušao da provali u porodičnu kuću. Džejms Rejl (22), pojavio se u kući svoje bivše devojke, Alison Dakro, u Sidneju, u državi Ohajo, godinu i po dana nakon što su raskinuli. Kamera na vratima snimila je kako muškarac, koji nosi bejzbol kapu, plavu duksericu i sivu majicu, pokušava da nasilno uđe u kuću.

Rejl se u jednom trenutku bacio na vrata pokušavajući da razbije bravu i silom ulazi. Ali iza vrata stoji Alisonin otac, Mičel Dakro, koji se može čuti kako upozorava mladića: "Imam pištolj!" Rejl nastavlja da lupa na ulazna vrata i tada Mičel ispaljuje tri metka u njega i tera ga da se povuče.

Na kraju se mladić srušio iza ugla kuće ispred garaže. Dvadesetdvogodišnjak je pogođen u levo, desno rame i leđa. Kasnije, komšija Džefri Hereford prolazi ispred porodične kuće, govoreći: "Ne pucajte u mene". Proverava Rejla i kaže: "On nema pištolj."

Alison je rekla svom tati tokom poziva hitne pomoći: "Tata, ništa nisi mogao da uradiš, spasio si mi život." Velika porota u Okružnom sudu Šelbi odlučila je da ne optuži Mičela Dakroa na osnovu zakona Ohaja "Ostani na svom mestu" koji dozvoljavaju vlasnicima kuća da koriste smrtonosnu silu kada su u situaciji da im neko preti.

Rejlova sestra, Džesika Mari Kolber, rekla je da njenog brata nije trebalo ubiti. Napisala je na Fejsbuku: "Mič Dukro mu je pucao u leđa i ubio ga. Nadam se da su ti dani jadniji nego što su ikada bili. Ti si odvratan izgovor za ljudsko biće zajedno sa svojom ćerkom."

Pogledajte snimak:

Autor: