AKTUELNO

20-godišnja Meksikanka, Vivijan Vajz Ruizvelasko, koja je kao i svaka mlada devojka, volela da izlazi i ludo se zabavlja na žurkama, zadesila je vrlo bizarna situacija.

Naime, s obzirom na to da je krupna devojka i da je redovno imala ciklus ni na kraj pemeti joj nije bilo da je možda u drugom stanju, pa je tek nakon iznendadnog porođaja shvatila da je prethodnih osam i po meseci bila trudna.

Vivijan nije imala posebno izražen stomak, ništa nije ukazivalo niti je podstalo na sumnju, pa se umalo nije porodila na sred plesnog podijuma u noćnom klubu, jer su tek tada počele kontakcije.

Nije imala trudnički stomak, još uvek je imala menstruaciju i redovno je vežbala - tako da je nastavila svoj bezbrižan život sve dok se iznenada nije porodila u noćnom izlasku u oktobru 2021. Na sreću, kako prenosi Miror, devojčica kojoj je izvađena žučna kesa pre godinu dana nije mnogo pila, pa je dete rođeno zdravo.

Vivijan, Meksikanka, počela je, kaže, na rođendan da oseća jake bolove u kukovima i stomaku, pa je odlučila da se malo odmori, ali simptomi nisu prestali, pa je njen dečko Tonatiuh Gonzalez insistirao da ona ode u bolnicu.

Kada su stigli, mladu ženu je pregledao ginekolog i Vivijan se prisetila kako se je bila u šoku kada su joj rekli da će se poroditi.

- Saznala sam da sam trudna kada sam već imala trudove - rekla je Vivijan, pa dodala - Bila sam sluđena od brige da li je beba dobro i šta ću sa njom jer nisam imala decu. Brinula sam i šta će mi biti potrebno za bebu, milion pitanja...

Vivijan kaže da "umirala od bolova", a kako beba nije izlazila, lekari su je poslali na carski rez. Nekoliko trenutaka kasnije, rodila je sina Matijasa pod anestezijom, ali je umesto sreće osetila pomešane emocije.

- Ne znam ni šta sam osetila kada sam ga videla. Moj dečko je bio u potpunom šoku. Ne znam šta je mislio, ali morao je brzo da krene jer nam je trebalo mnogo, a morali smo da platimo u bolnici. Sve smo rešavali iz dana u dan, a on je bio tako uplašen, ali ja sam to razumela - otkrila je ona. Želeći da podeli svoje iskustvo, Vivijan je odlučila da postavi video svog iskustva na TikTok, sakupivši 17,3 miliona pregleda i 1,4 miliona lajkova. Video prikazuje Vivijan kako pije i peva dok je u klubu, zajedno sa raznim drugim video snimcima u bazenu, sa prijateljima i njenim dečkom.

Korisnici su požurili da podele svoje reakcije, a mnogi su podelili i slična iskustva.

- Ovo mi se desilo sa mojom prvom ćerkom za koju nisam znala da do dana kada sam se porodila i dobijala sam menstruaciju svakog meseca - prokomentarisala je jedna žena, dok je druga dodala - Dobro došli u klub! Nisam znala da sam očekivala blizance sve dok nisam bila trudna 30 nedelja, a rodila sam ih u 34. nedelji. Mnogi ljudi mi nisu verovali i mislili su da je to nemoguće ili da je laž.

- Često sam izlazila na žurke, ali više nisam toliko pila jer sam pre godinu dana uklonila žučnu kesu. I dalje sam vežbala i plivala – sve je bilo stvarno normalno - dodala je Vivijan. U početku mi je bilo jako teško, jer nisam imala iskustva sa bebama, ali sam vremenom počela da se prilagođavam.

Autor: