AKTUELNO

Policijske i lekarske ekipe su poslate na mesto događaja, a ceo okrug je blokiran.

Britanska policija saopštila je danas da je "u toku incident" u zabavnom parku u Nanitonu, u centralnoj Engleskoj, i potvrdila da incident nema veze s terorizmom, dok direktor kuglane u tom kompleksu kaže da naoružani muškarac tamo drži dva člana osoblja, a Hitna pomoć - da za sada nema mrtvih niti povređenih.

Policija Vorvikšajera u centralnoj Engleskoj nije na Tviteru objavila više detalja o incidentu, ali se u porukama na društvenim mrežama navodi da naoružani muškarac drži taoce u kompleksu koji obuhvata bioskop, dečju igraonicu, kuglanu i restorane, prenosi Rojters.

- Policija rešava incident koji je u toku u parku Bermuda, u Nanitonu, i potvrđuje da ovaj incident nije povezan ni sa kakvom terorističkom aktivnošću - saopštila je policija Vorvikšajera na Tviteru, ali nije iznela više detalja.

Mehdi Afšar, direktor kompanije "MFA Boul" u čijem je vlasništvu kuglana, rekao je za Skaj njuz da je jedan muškarac uzeo za taoce dva člana osoblja i drži ih u kompleksu.

Ambulantna služba Vest Midlendsa saopštila je na Tviteru da na licu mesta ima raspoređen izvestan broj resursa.

- Ambulantni helikopter je sada krenuo. Za sada nema žrtava niti povređenih - navela je ta služba na Tviteru, prenosi Rojters.

Policija je građane upozorila da izbegavaju kretanje u tom delu grada, a očevici navode da je oblast oko parka Bermuda, tržnog centra na otvorenom, blokirala naoružana policija, javlja Bi-Bi-Si.

Na fotografijama objavljenim na Tviteru može se videti više policijskih vozila u blizini komleksa.

Neimenovani očevidac rekao je za Skaj njuz da je nekim ljudima dozvoljeno da izađu iz kompleksa, preneo je Rojters.

#Engleska

#Policija

#Taoci

'