AKTUELNO

Srpski turisti koji su se danas našli na šetalištu u Pefkohoriju, našli su se u čudu kada su videli džip srpskih tablica kako je zadnjih delom uleteo u pet šop u ovom grčkom letovalištu.

Sve se odigralo danas u poslepodnevnim časovima na izlasku iz Pefkohorija. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, kada je naša državljanka pomešala komande na automatskom menjaču, te je umesto da prebaci iz rikverca u vožnju, učinila suprotno.

"Volvo" uleteo do pola radnje

Tom prilikom je razvalila vrata objekta i ušla unutar njega do polovne radnje. Na sreću sem materijalne štete u vidu vrata i propratnih stvari unutra, nije bilo veće štete, a ni povređenih lica.


- Sve se odigralo u jednom trenutku, samo se čulo bam. Kada smo se okrenuli imali smo šta i da vidimo, džip je uleteo unutra, do pola radnje skroz. Niko nije bio povređen, samo je bio prisutan šok kod aktera - rekao je jedan od svedoka za "Blic".

Za sada nije poznato kolika je tačna materijalna šteta koja je načinjena u radnji, ali i kolike havarije je pretrpeo skupoceni Volvo džip.

Autor: