AKTUELNO

Muškarac iz Jukona u Oklahomi ubio je hicima iz pištolja suprugu i tri od svoja četiri sina pre nego što je okrenuo cev ka sebi!

Džonaton Kendi (42) ubio je u ponedeljak ujutru suprugu Lindzi (19) i trojicu sinova dok je najmlađeg poštedeo. Policija je pronašla pet tela u porodičnoj kući nakon što je dečak, koji ima 10 godina, pozvao hitne službe da prijavi zločin.

- Ostaje misterija šta je navelo Kendija da ubije suprugu i troje dece. Ne znamo zašto je četvrto dete pošteđeno niti motiv za ubistva - rekao je narednik Gari Najt iz loklane policije.

Desetogodišnjak je predat na čuvanje rođacima.

- Policija nije imala prethodni kontakt sa porodicom i nije ranije pozivana u njihovu kuću - rekao je Najt za VVNIT.

Istražitelji veruju da je pucnjava počela nakon svađe supružnika u nedelju uveče ili u ponedeljak rano ujutro. Tela žrtava pronađena su u različitim delovima kuće, a policija je saopštila da je pronašla dva tela na spratu i dva u prizemlju. Jedno od dece je upucano u krevetu.

Foto: Facebook.com/Privatna arhiva

Oglasila se i škola u koju su ušli ubijeni Itan (14) i Lukas (12) Kendi.

- Šokirani smo, srca su nam slomljena, ovakva tragedija jednostavno prkosi razumu - napisao je direktor Čarls Bredli u saopštenju roditeljima.

Treći ubijeni brat, Dilan, imao je 22 godine.

Komšija Brajan Grejem rekao je za KFOR da niko ne može da veruje šta se desilo.

- Niko to nije očekivao! Bili su sjajna porodica i dobri prijatelji. Stalno smo se obilazili i družili. Zaista će nam nedostajati. Zaista bismo voleli da se ovo nije dogodilo - rekao je komšija.

Otac monstrum je radio kao video inženjer dok je porodica živela u kraju gde kuće koštaju od 211.000 do 365.000 dolara.

Autor: