AKTUELNO

On je 2016. godine bio optužen za zlostavljanje, nakon što je nepristojno dodirivao jednu ženu na bazenu u jednom stambenom kompleksu.

Sudski podaci danas su pokazali da je 40-godišnji Skot Pol Berle koji je u studiju joge usmrtio dve osobe a ranio četiri, ranije bio uhapšen zbog neprikladnog dodirivanja jedne žene.

Policija je prethodno izvestila da je napadač na Floridi pucao u šest osoba, dve ubio, ranio četvoro, a da je zatim izvršio samoubistvo, prenosi AP.

Berle je 2016. godine bio optužen za zlostavljanje, nakon što je nepristojno dodirivao jednu ženu na bazenu u jednom stambenom kompleksu.

Podaci pokazuju da su optužbe kasnije odbačene nakon što je Berle ispoštovao uslove odloženog sporazuma tužilaštva, navodi se.

Kako agencija navodi, Berle je i 2012. godine bio optužen za neprikladno dodirivanje žene u kampusu Univerziteta na Floridi, što je on negirao.

Šef policije Talahasija, Florida, Majkl DeLeo je tada izjavio da su četiri ranjene osobe u kritičnom stanju.

Gradonačelnik Endrju Džilam, koji je demokratski kandidat za guvernera, napisao je na Tviteru da prekida kampanju i da se vraća u Talahasi.

#Florida

#Hapšenje

#napadač

'