AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U emisiji Novo jutro sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom i odgovornom urednicom srpske redakcije "Sputnik" i prof. dr Draganom Đukanovićem sa Fakulteta političkih nauka.

- Kakve posledice bi izazvao ulazak lažne države Kosovo u članstvo Interpola i ima li Srbija dovoljno saveznika da osujeti nameru Prištine da postane član ove organizacije, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Markom Nicovićem, članom Svetske asocijacije šefova policije i prof. dr Andrejom Savićem, bivšim šefom BIA koji je univerzitetski porfesor.

- Srbija i Bosna i Hercegovina neće učestvovati na sastancima radnih tela CEFTA koji su za sutra i prekosutra zakazani u Prištini. Mogu li Srbija i BiH da snose neke posledice zbog takve odluke, i da li odluka Prištine da uvede dodatne poreze na robu iz ove dve zemlje može da utiče na stabilnost CEFTA organizacije, pitamo resornog ministra Rasima Ljajića.

- Kako rade izvršitelji u Srbiji i koliko košta kada vam oni zakucaju na vrata, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa zamenicom predsedika Komore izvršitelja Svetlanom Manić, advokaticom Danijelom Mrđenović i predsednikom Udruženja "Efektiva" Dejanom Gavrilovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Koliko su zgrade i soliteri u Srbiji zaštićeni od požara, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milošem Majstorovićem, komandantom Vatrogasno spasilačke jedinice Beograd i Goranom Rodićem, potpredsednikom Građevinske komore Srbije.

- Pod reflektorima nam je Branko Đurić Đuro sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj knjizi "Mojih 50" čija je će promocija biti održana u danas u 18 časova na Dorćol placu, ali i predstavi "Đurologija" koja će biti održana dva sata kasnije u Akademiji 28.

- Modni kreator Bata Spasojević i reper Vojke Đans snimili su muzički fešn spot pod nazivom "Ala", koji će premijerno biti predstavljen sutra uveče na Batinoj reviji, a kako izgleda spot videćete danas u našem programu.

- Gost rubrike Hit jutra je Slobodan Trkulja sa kojim ćemo razgovarati o koncertu Balkanopolisa u Sava centru kojim će 24. novembra zaokružiti turneju povodom 20 godina rada ovog sastava.

#Jutarnji program

'