AKTUELNO

Ne propustite nastavak priče o teškom životu porodice Arsić.

Nova epizoda najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" i nastavak teške životne priče porodice Arsić očekuje vas i ovog utorka od 22 časa na TV Pink.

U prošloj epizodi, Novica je sa Žarkom Lazićem posetio grob svog sina Stefana, koji je preminuo samo dva meseca nakon rođenja.

Foto: RTV Pink

Na tom mestu, Žarko je dobio novosti, a da li će te vesti uzdrmati Novicu i koliko su zapravo loše, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Sa druge strane, Jelenu Matijašević na gradilištu zatiču loše vesti - iz bolnice joj javljaju da je Novičin brat Saša primljen i da njegovo zdravstveno stanje nije dobro.

Foto: RTV Pink

Kako su radovi zaustavljeni zbog ove novonastale situacije, Jelena i Žarko odlaze kod Novice i njegovih roditelja i saopštavaju im da je Saša smrtno bolestan.

Foto: RTV Pink

Da li je majka spremna da posle svih grubih i teških reči oprosti svom sinu i da li je ovo poslednja prilikada se braća pomire, videćete u novoj epizodi "Kuće od srca".

Foto: RTV Pink

Kako će Saša reagovati na posetu majke i brata, i da li će susret zavađenih strana porodice Arsić biti srećnog ishoda ili će napraviti dublji jaz, saznaćete u TV serijalu "Kuća od srca" u utorak 20. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'