AKTUELNO

Nastavak priče o teškom životu porodice Perić očekuje vas u 20. epizodi najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" u utorak 8. januara od 22 časa na TV Pink.

Ekipa ove emisije, na čelu sa voditeljima Jelenom Matijašević i Žarkom Lazićem, našla se u situaciji koja im se tokom ovih pet sezona nije dogodila.

Foto: Promo

Naime, dva brata, Miodrag i Miroslav Perić sa svojim porodicama žive veoma teško, ali novi dom se može izfraditi samo jednoj porodici.

Zbog toga, Midorag i Miroslav moraju da donesu odluku kome će se izgraditi "Kuća od srca", što potencijalno može napraviti razdor između ove dve porodice.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako su odlučili da se novi dom izgradi Miodragu i njegovoj porodici, Jelena i Žarko daće sve od sebe da pronađu rešenje za Miroslava i Vesnu, požrtvovane roditelje troje dece.

Foto: Promo

Da li se samo Miodragu nasmešila sreća i da li je odluka koja je doneta ispravna, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi "Kuće od srca".

Foto: Promo

Jelena i Žarko će se potruditi da uz pomoć prijatelja serijala velikog srca pronađu rešenje i spase oba brata i njihove porodice, ali prepreka je sve više.

Foto: Promo

Da li će vesti koje su na pomolu obradovati sve, sazaćete u 20. epizodi TV serijala "Kuća od srca" u utorak 8. januara od 22 časa samo na TV Pink!

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#najava

'