AKTUELNO

U jučerašnjem danu Pink je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Naša televizija tokom jučerašnjeg dana ostvarila je ukupan rezultat, bolji i od preostala tri komericjalna emitera ZAJEDNO!

Pink je bio gledaniji u svim grupama gledalca u odnosu na ostale komercijalne emitere. Veći deo auditorijuma pratio je višesatnu specijalnu emisiju povodom posete predsenika Rusije Aleksandra Putina Srbiji.

U određenim trenucima specijalne emisije “Putin među Srbima“ , Pink je bio najgledaniji emiter u Srbiji, dok je nakon 22h, Pink bio ubedljivo gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Foto: Tanjug

Uz specijalnu emisiju „Putin među Srbima“ u trajanju od 6 sati, bilo je više od neverovatnih 1.800.000 gledalaca, dok je u okviru ove emisije Pinkova publika pratila i ostala specijalna uključenja. Uključenje uživo iz Hrama Svetog Save je među deset najgledanijih emisija u danu, dok je 27% publike upravo na Pinku ispratilo „Plenarni sastanak delegacija Srbije i Rusije“ .

Foto: Kancelarija za saradnju s medijima

Popodnevne aktivnosti i protokol posete ruskog predsednika, naša publika gledala je u ekskluzivnim uključenjima: „Polaganje venaca na groblju oslobodilaca Beograda“, „Sastanak Putina i Vučića u Palati Srbije“, kao i sam doček Ruskog predsednika uživo sa beogradskog aerodoroma.

Foto: TvPink Printscreen

Sa 1.100.000 gledalaca i udelom u gledanosti od oko 21% naša centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ u danu iza nas najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera, a na listi najgledanijih našlo se i Pinkovo „Novo Jutro“, kao zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Pored uspeha informativne redakcije, naši zabavni formati u danu iza nas beleže fantastične rezultate. „Brak na neviđeno“ najgledanija je zabavna emisija u danu, dok je „Trenutak iz sna“ pratilo približno 22% auditorijuma.

Foto: Promo

U samom vrhu gledanosti tradicionalno je i serijski program TV Pink.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš TV Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TvPink

'