AKTUELNO

Tokom sva tri dana vikenda Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, dok je u subotu Pink bio najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.

Osim u ukupnom zbiru gledalaca, naša televizija je u gotovo SVIM kategorijama gledalaca bila najgledanija. Posebno se ističu grupe gledalaca ženske i urbane populacije, dok je Pink bio najgledaniji i u grupi gledalaca starosti od 18-49 godina.

Tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti našao se naš serijski program. Serije „Istanbulska nevesta“ „Zabranjena Ljubav“ i „Elif“ visoko su rangirane, dok je u nedelju pinkova publika ispratila seriju Radoša Bajića „Šifra Despot“.

Foto: Promo

Naš inforamtivni program i ovaj vikend bio je najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitara, a u samom vrhu gledanosti sva tri dana je naš „Nacionalni dnevnik“, slede ga „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Novo jutro“, jutarnji program koji je najgledaniji svih komercjanih emitera, kako u petak, tako i za dane vikenda.

Foto: Pink.rs

Muzički šou program „Pinkove zvezdice All stars“ i ovog petka okupio je milionsku publiku. Uz „Žikinu šarenicu“ oba dana vikenda bila je verna Pinkova publika, dok je subota rezervisana za „Magazin IN“ , reprizno emisiju „Paparazzo lov“, ali i sva direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: Pink.rs

Pored toga specijalne emisije „Zadruga-Nominacije“ i „Zadruga-Miljanina veridba“ u subotu su među deset najgledanijih emisija svih emitera sa milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je rezervisana za „Kontraviziju“ Lava Pajkića, dok je približno 1.400.000 gledalaca u višesatnom prenosu pratilo Zadrugoviziju 2.

Foto: TV Pink Printscreen

U nedelju među deset najgledanijih emisija u danu je autorska emisija Ognjena Nestorovića „Premijera vikend specijal“, koja je u trenutku emitovanja duplo gledanija od svih ostalih emitera.

Foto: Pink

Uspešno smo završili još jednu nedelju, zahvaljujući vama. Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'