AKTUELNO

I tokom Sretenjskog vikenda TV Pink beleži fantastične rezultate gledanosti, prema merenjima agencije Nielsen.

U subotu je TV Pink bila najgledanija među svim televizijama u Srbiji, kako u ukupnom broju gledalaca, tako i medju gledaocima sa teritorije prestonice. Izvestaj o gledanosti pocinjemo najgledanijom emisijom na svim televizijama "Trenutak iz sna" uz koju je bilo vise od 1 000 000 gledalaca. Prati je humoristično dokumentarni format "Brak na nevijdeno", a zatim i serije Zabranjena ljubav, Istanbulska nevesta i Elif.

Foto: Promo

U četvrtak i petak brojna publika bila je uz specijalne emsije Zadruge ali i uključenja uživo. Informativni program naše redakcije i prethodnih dana bio je glavno sredstvo informisanja za najveći deo Srbije, te je u petak "Novo jutro" najgledaniji jutarnji program u Srbiji.

Foto: Pink.rs

Pored ovog uspeha, format koji prati sve veći broj gledalaca su i Pinkove zvezdice koje je i ovog petka ispratila milionska publika, zbog čega su medju deset najgledanijih emsija na svim televizijama. U lidersku subotu, među 20 najgledanijih formata na svim televizijama, čak 12 je Pinkovih. Nacionalni dnevnik, najgledanije centrale vesti svih komercijalnih emitera, subotu su obelezile kao peta najgledanija emisija u danu na svim televizijama, rame uz rame sa Talk show emisijom Sanje Marinković "Magazin IN".

Foto: RTV Pink

U subotu i nedelju pratili ste i serije Zabranjena ljubav, Istanbulska nevesta i Elif ali i Zadruga Nominacije, Pitanja novinara i uključenja uživo.

Foto: Pink

Nedeljno jutro je započelo tužnom vešću, sa nama se oprostio veliki umetnik, muzičar, legenda, ali i saradnik Šaban Šaulić, o kome su govorile i kolege iz emiisje Premijera Vikend Specijal, koja je ove nedelje peta najglednija emisija u danu na svim televizijama i uz koju je bilo neverovatnih 1 500 000 gledalaca. U vrhu gledanosti je i emsija mladog Lava Pajkića ''Kontravizija'', ali i iskusnog Živorada Nikolića ''Žikina šarenica''.

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

#TvPink

#vikend

'