AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK".

Ekipu emisije "DNK" na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, ove srede od 23 časa, nova neobična životna priča odvela je u Čurug, naselje u Bačkoj.

Pomoć je ovog puta zatražio Dragan, koji želi da sazna da li je biološki otac Zorana, kog je dobio u braku sa Vasiljkom. Osim Zorana, Dragan sa Vasiljkom ima još dvoje dece, ali za njih nimalo ne sumnja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vasiljka i Dragan su u braku 30 godina, ali o njihovoj višedecenisjkoj zajednici imaju suprotne priče.

Otkako se Zoran rodio, Dragan sumnja u očinstvo, tvrdi da nije njegov sin, čak pominje da je Vasiljka bila silovana u susednom selu dok je vadila krompir.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Vasiljka negira ovu priču i smatra da je Dragan potpuno poludeo u poslednje dve nedelje, te da je to razlog ovakvog njegovog ponašanja i ovih tvrdnji.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno neočekivano, sin Zoran tvrdi da se njegovi roditelji odlično slažu, te mu je ovakvo očevo ponašanje neverovatno.

Foto: TV Pink Printscreen

U porodici gde postoje tri potpuno različite priče, istina je samo jedna, a ko je u ovoj situaciji u pravu, otkriće se upravo preciznom DNK analizom.

Očekuje vas otvaranje Pandorine kutije, zato ne propustite novu epizodu emisije "DNK" u sredu 20. februara od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'