AKTUELNO

Početak meseca televizija Pink počela je kao najgledanija televizija u Srbiji. Pink je tokom tri dana vikenda, čak dva bila najgledanija televizija u Srbiji.

Pored većeg ukupnog broja gledalaca, naša televizija zabeležila je i bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca gde se posebno ističu gledaoci starosti od 18-49 godina, gledaoci urbanih sredina, ali i ženske populacije.

Najveću gledanost tokom sva tri vikenda doneli su sledeći formati. Serijski program tokom sva tri dana nalazi se u samom vrhu gledanosti. Serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“, „Zabranjena ljubav“, ali i domaća serija Radoša Bajića u produkciji naše televizije „Šifra Despot“.

Foto: RTV Pink , printscreen

Informativni program je ubedljivo najgledaniji kada govorimo o komecijalnim emiterima, pa su se tako na zvaničnoj top listi našli „Nacionalni dnevnik“ kao najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera, dok ga slede „Popodnevni dnevnik“ i „Nacionalni dnevnik u 13h“.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom vikenda Srbija je jutro dočekala uz „Novo Jutro“ koje je ubedljivo gledanije od emisija slične sadržine na drugim komercijalnim emiterima. Petak je dan za Pinkove zvezdice koje je pratilo preko 1.150.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Pored navedenih formata, u subotu je milionski auditorijum ispratio emisije „Zadruga-Nominacije“ , „Vanredno ubacivanje“ i „Pitanja novinara“, a preko milion gledalaca i 21% auditorijuma pratilo je nikad napetije Izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom vikenda direktna uključenja u Zadrugu su vioskorangirana na zvaničnim top listama. Popodnevni talk show Sanje Marinković ispratila je verna pinkova publika, dok je oko 22% auditorijuma reprizno ispratilo emisiju „Paprazzo lov“.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon „Novog Jutra“ koji je u nedelju ostvario rezultate naspram Javnog Servisa Srbije, popodnevne sate Pinkova publika provela je uz „Žikinu Šarenicu“. Već tradicionalno nedelja je dan za autorsku emisju Lava Pajkića „Kontravizija“ koja je visokorangirana, ali i autorsku emisju Ognjena Nestorovića „Premijera Vikend Specijal“ koju je sa najnovijim vestima o poznatima pratila milionska publika.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala vam na poverenju. Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'