AKTUELNO

Novi ciklus pete sezone humanitarnog serijala "Kuća od srca"

Potresna ispovest porodice Radović iz Male Ježevice, koju upoznajete u utorak, 5. marta od 22 časa na TV Pink u novom ciklusu pete sezone emisija “Kuća od srca”, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. O njihovoj tužnost sudbini mediji su prošle jeseni pisali, pokušavali su građani da pomognu ovoj napaćenoj porodici, ali to nije bilo dovoljno da im se kuća podigne iz pepela.

Foto: Promo

Naime, na početku emisije upoznajemo Veljka, glavu porodice Radović, koji je u teškoj nesreći pre nekoliko godina ostao bez noge. Od tog trenutka, već težak život njegove porodice sa nezaposlenom suprugom Verom i tri ćerke, postao je neizvestan.

Foto: Promo

To je teško uticalo na sve ukućane, a jedna od ćerki je doživela psihičku depresiju i pokušala samoubistvo. Uprkos teškom invaliditetu, Veljko je uspevao da održi porodicu na okupu i zaradi za njih u nadnici.

Foto: Promo

Usledila je još jedna tragedija. U septembru prošle godine izbio je požar u njihovoj kući. Sve je progutao. Supruga i devojčice su bile u kući, pomogle jedna drugoj da spasu živu glavu... Veljko je bio u nadnici. Ništa im nije ostalo.

Foto: Promo

Da li će Žarko Lazić sa svojom ekipom uspeti da izgradi novi porodični dom za porodicu Radović i tako ih spasi fatalnih posledica koje je požar ostavio za sobom, saznajemo u novom ciklusu humanitarnog serijala “Kuća od srca”, od utorka na TV Pink.

Pink RS

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'