AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Aktuelne događaje i zanimljive goste predstavlja vam Živorad Žika Nikolić, uz koleginicu Anu Šupić, u subotu od 10 sati na TV Pink u legendarnoj emisiji “Žikina šarenica”.

Počinje sedmi “Beogradski irski festival”, koji će do 17. marta na nekoliko lokacija u prestonici pokazati najzanimljivije segmente irske kulture. Tim povodom će Žika ugostiti gospođu An Pešić, počasnog konzula Irske u Srbiji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Studio će ispuniti i dečija graja, jer dolaze đaci šabačke Osnovne škole “Vuk Karadžić” i njihova učiteljica Tanja Djukić, koja neumorno osmišljava kako da im školovanje učini što lepšim i kreativnijim. Domaći igrani program dobio je novu seriju, “Vrata do vrata”, a o tome više govore glumci Maja Mandžuka i Zoran Cvijanović.

Već četiri decenije su na muzičkoj sceni Srbije, a šta planiraju u godini jubileja, u subotnjoj “Žikinoj šarenici” otkrivaju Žika i Jelena iz grupe “Zana”. Uz njihove hitove, peva nam i “Pinkova zvezdica” Ema Simonović uz pratnju na gitari Suzane Branković. Slikom idemo u Muzej Vuka i Dositeja, koji slavi 70 godina postojanja, kao i u Muzej PTT.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'