AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavam sa Goranom Vesićem, zamenikom gradonačelnika Beograda i Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik "Alo".

- Mogu li se, nakon ulaska Makedonije u NATO, očekivati novi pritisci na Srbiju da se pridruži ovom vojnom savezu i koliko će biti teško u budućnosti održati vojnu neutralnost, o ovim pitanjima u temi Novog jutra pričaću sa Tomislavom Kresovićem, novinarom i publicistom, prof. dr Dejanom Miletićem, direktorom Centra za proučavanje globalizacije i Vladom Radulovićem, vojno političkim komentatorom.

Foto: Pink.rs

- Podaci Fonda za humanitarno pravo i Dokumentaciono-informacionog centra Veritas, uprkos antisrpskoj propaganti, pokazuju realnu sliku stradanja tokom sukoba na Balkanu. Ko su bile najveće žrtve ratova devedesetih, otkriće nam istoričar prof. dr Predrag Marković.

- Da li je Jugoslavija bombardovana zbog Miloševićeve politike ili je bombardovanje bilo unapred pripremljeno, tema je o kojoj danas razgovaras sa dr Vojsilavom Šešeljom, liderom Srpske radikalne stranke i Zoranom Ostojićem, novinarom.

Foto: Pink.rs

- Sa glumcem Igorom Đorđevićem i koordinatorom Telekom Srbija grupe Vladimirom Lučicćem razgovaraćemo o seriji Državni službenik koja će na televiziji Pink početi da se emituje sutra uveče u 21 sat.

Foto: Pink.rs

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Halida Muslimovića sa kojim ćemo razgovarati o koncertu "Sevdah u Beogradu" koji će 3. aprila biti održan u Sava Centru.

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'