AKTUELNO

Serija Predraga Gage Antonijevića svake subote u 21 čas na TV Pink!

Dramatično je bilo Milojevićevo (Nebojša Dugalić) šamaranje Lazara (Milan Marić) u prethodnoj epizodi serije “Državni službenik”, ali ono što su Dimitrije Vojnov i Predrag Gaga Antonijević osmislili za nastavak ove intrigantne priče biće šokantno gledaocima TV Pink u subotu od 21 čas.

Maestralnim scenarijom situacija u ovoj epizodi se komplikuje saznanjem Službe da je u Srbiju preko ruske veze ušao jedan njen dobro poznat protivnik za koga su verovali da više ne sme da kroči na tlo naše zemlje. Ono što Služba ne zna jeste činjenica da je njegov zadatak naoružavanje dvojice islamista, upravo onih na koje je Lazar upozoravao svoje nadređene.

Foto: Promo.

Medijski naslovi, koje je Lazar proturio novinaru, dodatno su razjarili Milojevića, koji odlučuje da ga penzioniše, ali pre toga čini nešto čime želi da mu sruši ceo svet.

Lazar, s druge strane, od Hameda dobija operativna saznanja koja ga približavaju eliminisanju terorističke pretnje. Pre toga ipak mora da otkrije tajnu jedne napuštene kuće - diplomatske rezidencije jedne države koja se raspala u Arapskom proleću...

Foto: Promo.

Ipak, najzanimljivi momenat ove epizode u vezi Lazara nećemo otkriti, kako ne bi umanjili uzbuđenje gledalaca koji u subotu od 21 čas budu uz TV Pink i seriju “Državni službenik”.

Pink.rs

#Državni službenik

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#serija

'