AKTUELNO

TV Pink je tokom sva tri dana vikenda, kao i prethodnih radnih dana najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ubedljive prednosti na sve emitere kada govorimo o ukupnom broju gledalaca, Pink je znatno gledaniji i u posebnim grupama gledalaca, starosti od 18-49 godina, gledaoci urbane, ženske poupulacije ali i gledaoci iz prestonice.

Tokom sva tri dana vikenda naša publika pratila je naš serijski program. Serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena Ljubav“ su među deset najgledanijih emisija u danu. Dok su u top deset i serije domaće produkcije. U subotu verna Pinkova publika pratila je novu epizodu „Državnog službenika“, dok je nedelja rezervisana za seriju „Šifra Despot“.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program TV Pink tokom vikenda ima lidersku poziciju u odnosu na sve slične formate ostalih komercijalnih emitera. Tokom tri dana vikenda, naša centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ nalazi se među osam najgledanijih emisija, dok su visokopozicionirani i ostali foramti naše informativne redakcije: Popodnevni dnevnik, Nacionalni dnevnik u 13h kao i Jutarnji dnevnik. „Novo Jutro“ za dane vikenda sa udelom u gledanosti više od 22% je ubedljivo najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Jutarnji program Javnog servisa Srbije. Pored navedenih foramata „Kontravizija sa Lavom Pajkićem“ je poslednjeg dana vikenda među deset najgledanijih emisija.

Foto: Pink.rs

Formati naše zabavne redakcije tokom vikenda beleže fantastične rezulate. U petak je približno milion gledalaca pratilo poslednju kvalifikacionu emisiju za veliko polufinale „Pinkove zvezdice All stars“. Subota je rezervisana za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, koji je u trenutku emitovanja ubedljivo najgledanija emisija. Takođe subotom popodne u vrhu gledanosti našli su se „Paparazzo lov-a“, kao i „Žikina Šarenica“. Nedelja je rezervisana za autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premijera Vikend Specijal“ koja je tradicionalno u terminu emitovanja ubedljivo najgledanija emisija na svim televizijama.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

U samom vrhu gledanosti našla su se gotovo sva direktna uključenja u „Zadrugu“, kao i specijalne emisije. „Zadruga-Nominacije“ koju je u petak u vanrednom terminu pratilo 24% publike, potom „Zadruga-Igra Istine i Izbacivanje“, dok je u subotu oko 26% auditorijuma pratilo emisiju „Zadruga-Pitanja Novinara“. U danu iza nas fantastične rezultate beleži „Zadrugovizija 4“ koju je pratilo oko 1.100.000 gledalaca, dok je u istom danu visokorangirana emisija „Zadruga-Uspomene“ sa udelom u gledanosti od 22%.

Foto: TvPink Printscreen

Priveli smo uspešno kraju još jednu nedelju. Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'