AKTUELNO

I drugog dana ove nedelje televizija Pink, ubedljivo je najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u gotovo svim grupama gledalaca. Najviše pažnje Pinku su posvetili gledaoci urbanih sredina kao i starosti od 18 do 49 godina, kao i pripadnice lepšeg pola.

Na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih emisija u danu su Pinkove serije: „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“, dok je među prvih devet najgledanijih emisija naša centralna informativna emisija „Nacionalni denvnik“ kao najgledanija informativna emsija svih komerecijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Među top deset najgledanijih emisija u danu je „Ami G show“ sa gotovo 1.100.000 gledalaca, dok je u danu iza nas gotovo 1.300.000 gledalaca pratilo naš jutarnji program. „Novo jutro“ ubedljivo je najgledaniji jutarnji program u odnosu na sve emitere.

Foto: Pink.rs

Ostali formati naše informativne redakcije našli su se u samom vrhu gledanosti: Popodnevni dnevnik, Poslednja Vest, Nacionalni dnevnik u 10h, kao i nacionalni dnevnik u 13h. Verna Pinkova publika u danu iza nas pratila je direktna uključenja u naš hiper rijaliti, ali i emisiju „Zadruga-Specijal“, sa udelom u gledanosti od 26%.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'