AKTUELNO

Tokom sva tri dana vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati gledanosti agencije Nilsen.

Osim ukupnog broja gledalaca koji se opredelio za naš program, TV Pink je bila najgledanija komercijalna televizija i u posebnim grupama, pa je tako u najvećem broju našu televiziju pratila urbana, ženska, muška, beogradska, ali i publika starosti od 18-49 godina.

I u danima vikenda serije "Elif", "Istanbulska nevesta" i "Ljubav iz osvete" nalaze se među deset najgledanijih emisija u danu, dok je dobre rezultate ostvarila i domaća igrana serija "Šifra Despot".

Foto: Promo.

Tradicionalno lidersku poziciju u odnosu na informativni program ostalih komercijalnih televizija osvojila je centralna informativna emisija TV Pink, "Nacionalni dnevnik".

Na listi najgledanijih nalaze se i ostale emisije naše informativne redakcije: "Nacionalni dnevnik u 13h", kao i "Novo jutro".

Foto: Pink.rs

Politički talk show "Hit Tvit" u kom je gostovao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je apsolutno najgledaniji ovakav format sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca, a vaš izbor bila je i emisija "Kontravizija".

Foto: TvPink Printscreen

"Magazin In" je i ovog vikenda zabeležio odlične rezultate, dok je "Premijera vikend Specijal" ponovo u samom vrhu gledanosti nedeljnih emisija, sa velikim auditorijumom koji je bio uz Pink tokom trajanja emisije.

Foto: E-stock

Dane vikenda proveli ste i uz letnji serijal "Žikine šarenice", čiji je karavan u subotu i nedelju posetio Guču i Svilajnac. I sedam dana nakon završetka hiper-rijalitija "Zadruga", interesovanje milionskog auditorijuma ne jenjava, pa su među najgledanijim emisijama u danu bile i "Zadruga 2 - Narod pita", koje su vodili Milan Milošević i Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

#Televizija Pink

'