AKTUELNO

I trećeg dana u ovoj nedelji, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanij komercijalni emiter, govore jedini zvanični rezultati gledanosti agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je u odnosu na sve komercijalne televizije u danu iza nas, bio gledaniji i u posebnim grupama gledalaca: kada je reč o ženama, TV Pink bila je gledanija nego preostala tri komercijalna emitera zajedno.

Sa udelom u gledanosti od 22%, specijalno izdanje "Paparazzo lova" je četvrta najgledanija emisija u danu u odnosu na sve televizije. U samom vrhu gledanosti je tradicionalno naš serijski program - "Ljubav iz osvete", "Istanbulska nevesta", "Elif" i "Njena sudbina".

Foto: RTV Pink/Promo

Vaš izbor bila je i centralna informativne emisija naše televizije, "Nacionalni dnevnik", koji je sa udelom u gledanosti od 17% bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum je pratio i emisiju "Zadruga 2 - Narod pita" u kojoj je Dušica Jakovljević ugostila Sanju Stanković, Jovanu Tomić Matoru i Anu Korać.

Foto: Pink.rs

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'