AKTUELNO

Reka Sava je nit koja spaja nove dve epizode legendarne emisije “Žikina šarenica” koje su i ovog vikenda, 19. i 20. oktobra, od 10 sati pred gledaocima najgledanije komercijalne televizije Pink. Autor Žika Nikolić i njegova koleginica Ana Šupić u subotu će biti u Obrenovcu, a u nedelju u “Nautičkom selu”.

Kako je 12. pozorišna svečanost “Festival pobednika festivala” u toku, “Žikina šarenica” će ugostiti mnogodbrojne dramske umetnike. O najboljim pozorišnim predstavama koje su obeležile prethodne sezone u Srbiji, govoriće reditelj Ljubiša Ristić, glumica Danica Petrović, rediteljka Monika Romić sa glumcima predstave “Povratak otkačenih” i drugi učesnici festivala.

Biće tu čuvena glumica i estradna umetnica Snežana Savić, pa Nenad Grujičić, predsednik “Brankovog kola”, Suzana Rudić, pesnikinja, videćemo prilog sa otvaranja 28. Međunarodnog pozorišnog festivala “Dani Zorana Radmilovića” i još mnogo aktuelnih tema.

Pevač Ivan Milinković će ispričati kakvi su planovi grupe “Legende”, ali i zapevati, a uz njega među muzičkim gostima će biti najmlađa pevačka zvezda, omiljena “Pinkova zvezdica” Ljuba Stanković, Nikola Radosavljević sa gitarom, Dušan Dakić i Lazar Lazarević i drugi.

#Živorad Žika Nikolić

'