AKTUELNO

Ne propustite nastavak priče o porodici Sekulić.

Prošle nedelje u prvoj epizodi nove sezone najhumanijeg serijala “Kuća od srca”, upoznali ste porodicu Sekulić iz Sopota, a nastavak njihove teške životne priče očekuje vas u utorak od 22 časa na TV Pink.

Darkova i Đurđijina deca su dobri đaci i pomažu roditeljima, iako nemaju ni kupatilo kao ostala deca, a najveći problem su zdavstveni problemi najmlađe ćerke. Na svu muku, lokacije njihove kuće je u urbanističkim planovima za rušenje, te im je budućnost u svakom smislu neizvesna.

Kako bi uprkos svim preprekama otpočeli izgradnju novog doma, Jelena Matijašević predlaže Đurđiji da se sa decom iseli iz trošne kuće i da u narednih mesec dana živi kod brata ili polusestre. Međutim, zbog loših porodičnih odnosa, Đurđija ne želi ni da proba da pita brata i polusestru da živi sa njima. Da li je Đurđijin strah opravdan i da li će zbog ovakve odluke ispašatati deca, saznaćemo u novoj epizodi “Kuće od srca”.

Foto: RTV Pink

Sekulići nemaju podršku najbližih, što dodatno otežava već teške uslove u kojima žive, ali i u kojima ekipa “Kuće od srca” pokušava da im izgradi novi dom.

Osim što imaju problem pravne prirode, Jelena i Žarko se suočavaju sa nezalaganjem domaćina Darka za rad na gradilištu. Dok on odmara u kamp-prikolici, Jelena i Žarko su preuzeli sve poslove i vredno rade sa majstorima. Ipak, Darkovo ponašanje je prema pravilima serijala “Kuća od srca” nedopustivo, zbog čege je ugrožena cela humanitarna akcija.

Foto: RTV Pink

Čini se da je Darko sve olako shvatio I da li uprkos tome što zna da mu je ćerka teško bolesna, svojim ponašanjem ugrožava svaku šansu da njegova porodica dobije krov nad glavom, otkriva druga epizoda serijala “Kuća od srca”.

Foto: RTV Pink

Sekulići su otvorili novu sezonu i njih je zbog velikih materijalnih i zdravstvenih problema koje imaju izabrala upravo ekipa “Kuće od srca”. U novom ciklusu, ostale porodice kojima će Jelena i Žarko pomoći birate upravo vi – dakle vi ćete nekoj porodici pružiti priliku za svetliju budućnost.

Ne propustite drugu epizodu šeste sezone najhumanijeg TV serijala “Kuća od srca” u utorak 22. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'