AKTUELNO

I ovaj vikend rezervisan je za zanimljive priče iz čitave Srbije i aktuelne goste u emisiji “Žikina šarenica”, na kanalu TV Pink od 10 časova. Vaši domaćini će ove subote i nedelje biti Žika Nikolić i Ana Šupić.

U nedelju, sa Žikom i Anom razgovaraće pesnik Vladan Rakić i profesorka srpskog jezika i pisac Radmila Satarić. I ove godine, održaće se manifestacija “Beogradska zima”, koja će biti bogata različitim sadržajima za celu porodicu, a šta vas ove godine očekuje, ispričaće direktor CEBEF-a, Damir Handanović. Gost “Žikine šarenice” biće i glumac i direktor UK Vuk Stefanović Karadžić, Svetislav Bule Goncić. O danima palestinske kulture u Srbiji govoriće ambasador Palestine Mohamed Natan.

Plesna grupa “Una Saga Serbica” izvešće nekoliko igara, a Žikini i Anini gosti biće I trubački orkestar “Danijela”, koji će svirati numeru “Truba više” i kolo “Kolubarski vez”.

Ove nedelje Željko Samardžić predstaviće spot za pesmu “Kapiram”, Nemanja Kulundžić će uživo sa orkestrom Časlava Ljubenovića izvesti pesme “Čekaj me” i “Dođi”, a “Kao kao” bend otpevaće numere “Čađava mehana” i “Dugo te nema”.

Ne propustite još mnogo zanimljivih priloga i gostiju u emisiji “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 23. i 24. novembra od 10 časova na TV Pink!

#TV Pink

#žikina šarenica

'