AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "DNK".

Nova neobična životna priča ekipu emisije „DNK“ i voditeljku Nataliju Simović ove srede od 22:45 časova vodi u naselje Petlovača u opštini Šabac.

Pomoć je ovog puta zatražio Miodrag, koji svojim roditeljima, Radmili i Nikoli, želi da dokaže da biološki otac deteta koje je dobio u braku sa Natašom.

Emisiju „DNK“ sam pozvao radi majke najviše, non – stop me pitaju da li je to moje dete – rekao je na početku Miodrag.

Foto: TV Pink Printscreen

Miodrag i Nataša imaju dobar brak – vole se, a njihovu ljubav ojačao je dolazak deteta. Međutim, najveći problem u njihovom odnosu prave njegovi roditelji i njihova sumnja.

Naime, Radmila i Nikola ne veruju da je Miodrag otac Natašinog deteta, jer je ona, prema njihovim rečima, odlazila od kuće. Radmila tvrdi da je svojim očima videla kako Nataša dovodi drugog čoveka u njihovu kuću.

Ne verujem joj jer ga je prevarila, tri – četiri puta se udavala. Dovela je švalera u kuću – ispričala je Radimila Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

I Miodrag i Nataša kažu da su pre deteta varali jedno drugo veoma često, ali da se sve promenilo kada se ona porodila.

Neki put ja nju prevarim, neki put ona mene – priznao je Miodrag sva njihova neverstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog sumnje i netrpeljivosti prema Nataši, Radmila je na sve načine pokušavala da ga odvoji od nje, čak mu je dovodila druge žene.

Kako ne voli Natašu i smatra da ona nije prava žena za njenog sina, Radmila je odbila da vidi unuče. Na Natalijino pitanje šta će se dogoditi ako se nakon DNK analize ispostavi da Miodrag nije otac, Radmila je bila izričita.

Ako nije naše, zna se – rekla je kratko Radmila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Miodrag otac Natašinog deteta, i kako će Radmila i Nikola reagovati na rezultate, saznaćete u emisiji „DNK“ u sredu 27. novembra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'