AKTUELNO

Ne propustite novu životnu priču ovog četvrtka od 23 časa!

Još jedna epizoda serijala „Trenutak iz sna“ ovog četvrtka od 23 časa donosi tešku životnu priču. Glavna junakinja ovonedeljne emisije je Tijana Knežević Milović, koja će sa milionskim auditorijumom podeliti svoju ispovest.

Porođaj, trenutak koji bi trebalo da bude najsrećniji u životu svake žene, za Tijanu je,postao prava noćna mora – tada je otpočela njena borba za život tek rođenog deteta.

Babica je rekla: „Ona ne diše“. Mislila sam da ću da izgubim Teodoru sigurno – počela je Tijana svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je trajala borba za bebu, Tijanina majka se plašila da će izgubiti ćerku.

Plašila sam se da ne umre na porođaju – rekla je Tijanina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak beba se oporavila i Tijana je mislila da može da otpočne srećan život sa suprugom i ćerkom. Međutim, igrom zle sudbine, Tijana zadobija još jedan udarac. Njen suprug doživeo je tešku saobraćajnu nesreću.

Samo znam da mi je rečeno da je Aleksandar imao saobraćajnu nesreću – pokušala je da kaže Tijana kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandar je pao u komu, a zatim je i preminuo. Tijana je ostala sama sa ćerkom, a,nenadoknadiv gubitak ostavio je dalekosežne posledice.

Eto sad, neke stvari mi ne bi ni smetale kod njega. Sve bih dala kad bi mogao da se vrati, da mogu da mu kažem sve što mu nisam rekla – govori Tijana kroz suze i pokojnom suprugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaljujući „Trenutku iz sna“ došlo je vreme da Tijani pomogne naša voditeljka Tijana Čurović i pomogne joj da ostvari sve svoje želje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, nastavlja se borba i potencijalnih kandidatkinja, Marine i Gabrijele, u želji da postanu zvanične učesnice serijala „Trenutak iz sna“. Zbog brojnih prekršaja pravila serijala, treneri su odlučili da im uvedu rigorozne kontrole, o čemu su obavestili i voditeljku Tijanu.

Na taj način mi pokušavamo njih da kontrolišemo – rekao je trener Tijani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Gabrijela i Marina biti diskvalifikovane i da li će Tijana konačno dobiti veru u bolju budućnost, saznaćete u sedmoj epizodi serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 28. novembra od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'