AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić, novinarom Večernjih novosti i Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik lista Alo.

Šta čini temelj domaće vojne industrije i koliko je ona unapređena u poslednjih nekoliko godina? Šta i kome najviše izvozimo od naoružanja? Zašto je baš namenska industrija Srbije na meti stranih obaveštajnih službi? O ovim temama razgovaraće Nenadom Miloradovićem, pomoćnikom ministra odbrane za materijalne resurse i Vidosav Kovačević, general u penziji.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

O političkim borbama u Srbiji, kritikama vlasti koje opozicija upućuje kada god se uradi nešto dobro za zemlju i konstantnim napadima i pretnjama upućenim predsedniku Aleksandru Vučiću, govoriće Rajko Danilović, doajenom političkog i pravnog života Srbije koji je na javnoj sceni više od 60 godina, a koga šira javnost pamti kao advokata porodica Đinđić i Ćuruvija.

Šta se krije iza naslovnica kojima se poziva na ubistvo predsednika Vučića, tema je kojoj će pričati Dragan J. Vučićevićem, glavni i odgovorni urednik Informera.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Pod reflektorima je glumac Ivan Zablaćanski koji će pričati o seriji Crveni mesec, ali i njegovim aktuelnim predstavama u Beogradskom dramskom pozorištu.

Hit jutra rezervisan je za pevača Dejana Lazovića Zlog, koji će nam reći kad počinje sezona provoda na Kopaoniku

#Novo jutro

'