AKTUELNO

Televizija Pink tokom vikenda ubedljivo je najgledanija komercijalna televizija, u totalu gledanija od drugoplairanog i trećeplasiranog komercijalnog emitera zajedno, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije.

Značajno uspešniji rezulati u zvaničnom istraživanju gledanosti prikazuju da je naša televizija u grupama gledalaca urbane i ženske populacije, kao i publike starosti od 18-49 gledanija od Javnog servisa Sbije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere rezultat čak dvostruko veći.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, večernji udarni prime time termin rezervisan je za Pinkovu seriju „Crveni mesec“ uz koju je prvog dana vikenda bilo 1.100.000 gledalaca, dok je u subotu Pinkova publika pratila seriju domaće produkcije „Preživeti Beograd“.  Visokopozicionirane su serije inostrane produkcije: „Dženetine suze“, „Ljubav iz osvete“ i „Njena sudbina“.

Foto: TV Pink Printscreen

Formati naše inforamtivne redakcije visoko su rangirani na zvaničnoj top listi: najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera je „Nacionalni dnevnik“, slede ga „Popodnevni dnevnik“ i „Nacionalni dnevnik u 13h“, dok je „Novo jutro“ u petak i subotu najgledaniji jutarnji program u Srbiji, gledaniji od Jutarnje emisije Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

„Kontravizija“ tradicionalno se nalazi u top 10 najgledanijih emisija u danu, dok je politički talk show „Hit tvit“ pratilo neverovatnih 1.300.000 gledalaca.

Emisije naše zabavne redakcije nalaze se među najgledanijim formatima. Popodnevni talk show „Magazin In“ u samom je vrhu gledanosti, dok je 20% auditorijuma pratilo reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja popodne rezervisana je za „Premijera vikend specijal“, dok je verna pinkova publika pratila direktna uključenja u Zadrugu i „Zadruga-nominacije“.

Hvala vam na poverenju i uspešnom početku još jedne nedelje. Ostanite uz vaš Pink!

#Gledanost

'