AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Kuća od srca".

Prošle nedelje upoznali ste desetočlanu porodicu Sarka iz Jarkovca, koja živi na rubu egzistencije, a ovog utorka od 22 časa u najhumanijem TV serijalu “Kuća od srca” videćete nastavak njihove priče.

Za porodicu Sarka svaki dan je nova borba za preživljavanje u surovim uslovima. Zbog toga su Jelena Matijašević i Žarko Lazić rešili da baš njima pomognu i vrate im nadu u bolju budućnost.

Međutim, jedna ishitrena odluka ugrozila je čitavu gradnju novog doma. Žarko je sam odlučio da počne sa postavljanjem temelja i betoniranjem, iako od opštine nisu dobili nikakvu dozvolu.

Vreme je da tvoja deca žive drugačije, kao i sva normalna deca – rekao je Žarko.
Ja bih to želeo. Kad nisam imao ja, neka bar oni imaju nešto – uspeo je da izgovori Đura kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, Jelena je otišla upravo do opštine da vidi kakva je situacija sa dozvolom i da li mogu da počnu sa radovima, potpuno nesvesna da je Žarko već počeo da radi.

Mi danas moramo da počnemo da kopamo – pokušala je da objasni Jelena.
Koliko ste mislili to da proširite? – pitala je službenica u opštini.
Pa duplo – rekla joj je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena dolazi do gradilišta i vidi da je Žarko na svoju ruku počeo sa radovima. Ona nema lepe vesti za ekipu “Kuće od srca” jer nije dobila odgovor kakav je očekivala.

Bila sam ja danas u opštini. Nisam dobila dozvolu. Morate da budete svesni da je to ozbiljan prekršaj, što znači da će vama sve što je sagrađeno biti srušeno – objasnila je Jelena Žarku i porodici Sarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da su Jelena i Žarko naišli na najtežu prepreku do sada i da je porodica Sarka izgubila i poslednju šansu da dobije dom kakav zaslužuje. Dok su mimo opštine nastavili radove, Jelena, Žarko i Đura su dobili neočekivanu posetu.

Foto: TV Pink Printscreen

A vi ste? – pitala je Jelena nepoznatu ženu koja je došla na gradilište.
Ja sam Ljiljana Kitić iz opštine – predstavila se žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva će biti reakcija opštine kada vidi da ekipa gradi duplo veću kuću od dozvoljene i da li je prekasno za bilo kakve molbe jer su sve uradili pre nego što su pitali za dozvolu, saznaćete u novoj epizodi “Kuće od srca” u utorak 3. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'